Home | Info | Meld uw verstoppingContact | Bel 088 - 74 66 592
24/7 bereikbaar
Collega's gezocht

Rioolwacht werkt tijdens werkdagen volgens een vast tarief van € 135,00 incl. BTW en aanrijdtijd voor het eerste hele uur!

Na het eerste uur berekenen wij een tarief van € 25,00 euro incl. BTW per kwartier. Deze tarieven zijn van toepassing van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 16:30 uur. Van 16:30 uur tot 20:00 uur berekenen wij een toeslag van 50% en na 20:00 uur ’s avonds berekenen wij een toeslag van 100%. Op zaterdag/zondag en op feestdagen berekend Rioolwacht een toeslag van 100%.

Wij onderscheiden ons qua tarief omdat wij een tarief voor het eerste uur rekenen i.p.v. een half uur en daarna per kwartier. Ons idee erachter is dat we niet willen dat er te gehaast gewerkt wordt en wij het eerste uur dan wel goedkoper zijn én hoge kwaliteit kunnen leveren.
Heeft u nog geen Rioolwacht Servicepas dan kunt u natuurlijk ook rekenen op onze dienstverlening. Meld uw verstopping online of Bel 088 - 74 66 592. U betaald voor het eerste uur ontstoppen € 155,00. U krijgt bovendien 1 jaar gratis de Rioolwacht Servicepas.

Duurt de verstopping oplossen langer dan 1 uur dan wordt er per kwartier € 25,00 extra in rekening gebracht. Deze bedragen gelden op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur. Op werkdagen tussen 16:30 en 20:00 uur geldt een toeslag van 50%. Op zaterdag, zondag, feestdagen en na 20:00 uur ’s avonds wordt een toeslag van 100% berekend.

Afvoer verstopt?

Riool ontstoppen?

Waarom rioolwacht?U wordt zo snel mogelijk geholpen
Een verstopping van uw afvoer komt altijd onverwacht. Het is een geruststellende gedachte dat u met één telefoontje kunt rekenen op onze hulp.

Dag en nacht bereikbaar
Rioolwacht is dag en nacht bereikbaar. Spoedeisende verstoppingen worden binnen 24 uur verholpen. Door gebruik te maken van regionale servicepunten zijn wij altijd bij u in de buurt.

Professionele dienstverlening
Onze vakmensen werken met de meest moderne apparatuur.

Succes Garantie
Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat uw verstopping meestal direct verholpen is. Mocht dat niet het geval zijn dan komen wij net zo lang terug totdat de verstopping verholpen is.

Een begrip in Friesland e.o. sinds 1982
Het bedrijf dat in 1982 begon als Korf rioolreiniging kreeg in 2004 de nieuwe naam Rioolwacht.


Is het u ooit overkomen dat uw afvoer verstopt raakte, dan weet u dat dit flinke kosten met zich meebrengt. Met de Rioolwacht Servicepas kunt u deze kosten vermijden. Met de Rioolwacht Servicepas betaalt u géén voorrijkosten, géén arbeidsloon en géén klein materiaal. Dat betekent dat in verreweg de meeste gevallen alle kosten gedekt zijn. Voor reparatie of renovatie van ondeugdelijke of verouderde afvoerleidingen brengen wij offerte uit.

Meer info Servicepas Particulier

Bestellen Servicepas Particulier
Voor zakelijke gebruikers bieden wij de Rioolwacht Servicepas Zakelijk. De kosten hiervan zijn vanaf € 130,- en afhankelijke van uw specifieke situatie. Neem daarom snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Meer info Servicepas Zakelijk

Werkgebied: Friesland, Groningen, DrentheRiool ontstoppen


Rioolwacht werkt met servicebussen die alle apparatuur aan boord hebben om uw afvoeren te ontstoppen. Rioolwacht heeft standaard frees apparatuur en hogedruk in onze servicebussen. Wij kunnen met onze frees apparaten afvoeren van 32mm t/m 160mm ontstoppen en met onze hogedruk kunnen wij afvoeren van 100mm t/m 300mm ontstoppen. Met onze apparatuur kunnen wij diverse afvoeren ontstoppen hierbij kunt u denken aan afvoeren van keukens, wasbakken, cv ketels, badkamers, toiletten, drainage en hemelwater etc. tot aan het gemeente riool. Rioolwacht is 24/7 te bereiken voor het oplossen van uw verstoppingen.

Miniflex camera inspectie


Met onze miniflex camera kunnen wij afvoeren van 40mm t/m 100mm inspecteren. Door de flexibele kop van de mini camera kan deze door meerdere 90 graden bochten inspecteren over een maximale lengte van 15 meter. De miniflex camera is de camera om afvoeren van keukens, badkamer(douche) afvoeren en overige kleine afvoeren te inspecteren. Vraag vrijblijvend om een prijsopgave voor een inspectie met onze miniflex camera of plan een in.

Rioolcamera inspectie


Met behulp van onze camera kunnen wij afvoeren met een diameter van 100mm t/m 300mm inspecteren over een maximale lengte van 30 meter . M.b.v. onze camera kunnen wij diverse rioleringsproblemen detecteren hierbij valt te denken aan breuken, boomwortel ingroei, riolering waar veel water in blijft staan etc. Ook kunnen wij leidingen/putten/beerputten traceren m.b.v. de zender in de camera kop in combinatie met leiding traceren (traceren is helaas niet mogelijk bij gietijzeren/loden leidingen). Vraag vrijblijvend om een prijsopgave voor een inspectie met onze camera of plan een afspraak in.

Leiding traceren


M.b.v. de zender die wij bevestigen aan een ontstoppingsveer of hogedrukslang of de zender in de camera kop kunnen wij met onze tracer leidingen traceren. Wij kunnen met maximaal 50cm afwijkingen bepalen waar de leidingen heengaan/langs lopen. I.c.m. onze rioolcamera of miniflex camera kunnen wij ook onderzoeken waar putten/beerputten zitten indien deze onder bestrating of grond zijn verborgen. Vraag vrijblijvend om een prijsopgave om een leiding te traceren of plan een afspraak in.

Stankdetectie


Last van rioolvliegjes of rioolstank. Met behulp van ons rookapparaat kunnen wij u rioleringssysteem afpersen met rook. M.b.v. de rook kunnen wij bepalen waar de rioolstank vandaan komt en u adviseren hoe dit probleem te herstellen. Vraag vrijblijvend om een prijsopgave voor een stankdetectie of plan een afspraak in.

Legen van septic tanks en vetputten.


Met onze vacuümwagen kunnen wij septic tanks en vetputten legen. Onze vacuümwagen kan maximaal 4000 liter vuil water of vet per keer vervoeren. Ook kunnen wij m.b.v. vacuuümwagen kolken en putten leegzuigen.


Home | Privacy | Voorwaarden
24/7 bereikbaar
Home
Contact
Bel 088 - 74 66 592
Vraag offerte aan
Privacy verklaring
Algemene Voorwaarden Rioolwacht
Servicepas voor Particulieren
Servicepas Zakelijk
Links

Vacatures
Bestellen Rioolwacht Servicepas Particulier