Rioolwacht B.V.

Toilet verstopt


Maandverband, tampons, luiers, natte doekjes enz. enz. Al deze producten staan hoog genoteerd in de lijst met oorzaken van verstopt toilet, zorg voor een afvalbakje naast het toilet.

Let op met toiletverfrissers, het gebeurt vaak dat een toiletverfrisser los schiet en in de toiletpot valt. Als u niets in de gaten heeft spoelt u het toilet door en verdwijnt de toiletverfrisser met als gevolg dat deze in de zwanenhals van het toilet blijft steken en zo op zijn beurt weer een verstopping veroorzaakt. Voor het verwijderen van een dergelijke toiletverfrisser zal de toiletpot gedemonteerd moeten worden.

© 2019 Rioolwacht B.V. | Powered By XSL sites links
afvoer ontstoppen afvoer verstopt douche ontstopping doucheputje verstopt gootsteen ontstoppen loodgieter friesland loodgieter groningen loodgieter leeuwarden ontstoppen riolen riolering ontstoppen riolering ontstopping riool camera inspectie riool ontstoppen riool problemen riool reinigen rioollucht rioolproblemen rioolstank verstopping toilet verstopte afvoer verstopte regenpijp wc verstopping wc verstopt wc-stank