Rioolwacht B.V.

Rioolservice


Het verhelpen van verstoppingen is een vak apart, de laatste jaren zijn er steeds meer bedrijven op de markt gekomen die u van deze rioolservice kunnen voorzien. Een simpele verstopping kan doorgaans zonder al te veel problemen door bijna alle bedrijven worden verholpen, echter indien het wat ingewikkelder wordt en er meer kennis en vakmanschap nodig is bent u waarschijnlijk beter af met een bedrijf wat echt gespecialiseerd is in het reinigen, inspecteren en ontstoppen van riolen.
Het verschil zit niet alleen in de jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap maar ook in het materiaal waarmee wij onze rioolservice bieden. Zo hebben wij bijvoorbeeld een hogedruk-unit met een eigen watervoorraad van 800 liter met een capaciteit van 72 liter water per minuut bij een druk van maximaal 200 bar. In andere woorden ruim voldoende capaciteit en reserve om alle huisaansluitingen en riolen grondig te kunnen reinigen. Daarbij komt ook nog eens dat wij voor elk soort verstopping verschillende spuitkoppen en maten slangen hebben. Bovendien zijn onze machines uitgerust met afstandsbediening zodat er snel en zonder al te veel overlast gewerkt kan worden.

Als de hogedruk niet het meest geschikt is om de verstopping te verhelpen kunnen wij een keuze maken uit één of meerdere van onze verenmachines die zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld keuken- of badkamerafvoeren. Zoals de naam al doet vermoeden brengen deze machines machinaal een veer in de te ontstoppen leiding waarbij deze langzaam met draaiende bewegingen door de verstopping gaat. Voor elke diameter afvoerleiding hebben wij de geschikte machine. Afvoerleidingen van 32, 40 of 50 mm met of zonder haakse bochten zijn voor de kleine veermachine geen enkel probleem. Uitzonderlijk lange afvoeren in bijvoorbeeld appartementen of kantoorgebouwen kunnen met behulp van onze middelste veer met een maximale lengte van 15 meter ook gereinigd worden. Bij zware verstoppingen kan deze veer ook worden voorzien van freeskoppen. Tenslotte kan onze grote veermachine moeiteloos toiletafvoeren en standleidingen ontstoppen tot een lengte van 30 meter.

© 2019 Rioolwacht B.V. | Powered By XSL sites links
afvoer ontstoppen afvoer verstopt douche ontstopping doucheputje verstopt gootsteen ontstoppen loodgieter friesland loodgieter groningen loodgieter leeuwarden ontstoppen riolen riolering ontstoppen riolering ontstopping riool camera inspectie riool ontstoppen riool problemen riool reinigen rioollucht rioolproblemen rioolstank verstopping toilet verstopte afvoer verstopte regenpijp wc verstopping wc verstopt wc-stank