Rioolwacht B.V.

Riool reiniging


Rioolwacht verzorgt riool reiniging voor binnen en buiten. Allereerst gaan wij met een hogedruk-unit aan de slag om verstoppingen te verhelpen. Na het ontstoppen reinigen wij de leiding door middel van roterende spuitkopen.

Na de riool reiniging is het mogelijk om de afvoerleidingen te inspecteren. Buizen van 80 tot 300 millimeter bekijken wij van binnenuit met een mobiel camera systeem.

Blijkt er na afloop van de riool reiniging en inspectie, dat delen van de riolering aan vervanging toe zijn? In bijna alle gevallen kunnen wij direct beginnen met repareren.

Met behulp van een zender op de hogedrukslang of de camera, zien wij boven de grond precies hoe de riolering loopt en waar een verstopping zit. Dat scheelt veel onnodig graafwerk. Wij werken altijd snel en efficiŽnt.

© 2019 Rioolwacht B.V. | Powered By XSL sites links
afvoer ontstoppen afvoer verstopt douche ontstopping doucheputje verstopt gootsteen ontstoppen loodgieter friesland loodgieter groningen loodgieter leeuwarden ontstoppen riolen riolering ontstoppen riolering ontstopping riool camera inspectie riool ontstoppen riool problemen riool reinigen rioollucht rioolproblemen rioolstank verstopping toilet verstopte afvoer verstopte regenpijp wc verstopping wc verstopt wc-stank