Rioolwacht B.V.

Riool ontstoppen


Zelfs de meest enthousiaste doe-het-zelver staat niet te springen om een riool te ontstoppen of te repareren. Roep daarom de hulp in van Rioolwacht. Wij zijn dé expert op het gebied van rioolwerkzaamheden.

Onze professionele medewerkers kunnen het riool ontstoppen, inspecteren en repareren. Binnen 24 uur bent u geholpen. In noodgevallen komen wij zelfs ’s nachts langs.

Voor buizen van 32 tot 50 millimeter, maken wij gebruik van verschillende soorten veermachines of een hogedrukslang van 12 millimeter om het riool te ontstoppen

Om een breder riool te ontstoppen en te reinigen, gebruiken wij diverse hoogdruk ontstoppingsmachines. Dankzij een hogedrukslang van maarliefst tachtig meter is het geen probleem om in grote complexen het riool te ontstoppen.

© 2019 Rioolwacht B.V. | Powered By XSL sites links
afvoer ontstoppen afvoer verstopt douche ontstopping doucheputje verstopt gootsteen ontstoppen loodgieter friesland loodgieter groningen loodgieter leeuwarden ontstoppen riolen riolering ontstoppen riolering ontstopping riool camera inspectie riool ontstoppen riool problemen riool reinigen rioollucht rioolproblemen rioolstank verstopping toilet verstopte afvoer verstopte regenpijp wc verstopping wc verstopt wc-stank