Rioolwacht B.V.

Wc verstopt


"Onze wc zit verstopt. Als je doorspoelt krijg je die hele bak vol met water, wat niet meer wegloopt het riool in. Gisteren wat van dat ontstop-gel-spul er in gegooid (een hele fles), maar dat hielp niet. Ook trekken met de plopper doet niks. Zijn er nog andere mogelijkheden? Anders moet ik zo’n bedrijf bellen en dat kost weer handen vol geld."

"In de schuur of garage zoeken naar een stevige kabel (b.v. zo’n ijzeren kabel waarmee electriciens draden trekken) en vervolgens in de plee gaan poren. Werkt uitstekend hier."

"Heb net al zo’n trekkabel gekocht, maar die krijg je er maar een klein stukje in, dan zit ’ie vast. Helpt ook niet. Dat. Of in het ergste geval de WC pot van zijn plek halen en via de onderkant leeghalen. Of als de blokkade niet in de ’hals’ van de pot zit heb je in ieder geval je afvoer open om te kijken of het daar misschien zit."

"Waarom je zo in de shit werken als je ook een loodgieter kunt bellen. wat kost dat nou? Dat is inderdaad het makkelijkste. En volgens mij vallen de kosten inderdaad mee omdat zij daar een hogedrukspuit voor hebben die de WC in 1x doorspuit."

"Wat kost zoiets dan? Kan hier in de buurt niks vinden met kosten er bij ofzo. Geen idee. Misschien effe de Goude Gids erbij pakken en wat prijzen opvragen hier en daar."

"Niet zelf gaan lopen kloten, want het is alleen maar ranzig en hoogstwaarschijnlijk van korte duur. Wil je het snel opgelost hebben, bel dan gewoon een loodgieter of ontstoppingsbedrijf."

© 2019 Rioolwacht B.V. | Powered By XSL sites links
afvoer ontstoppen afvoer verstopt douche ontstopping doucheputje verstopt gootsteen ontstoppen loodgieter friesland loodgieter groningen loodgieter leeuwarden ontstoppen riolen riolering ontstoppen riolering ontstopping riool camera inspectie riool ontstoppen riool problemen riool reinigen rioollucht rioolproblemen rioolstank verstopping toilet verstopte afvoer verstopte regenpijp wc verstopping wc verstopt wc-stank