Rioolwacht B.V.

sertraline online

buy sertraline

buy naltrexone online usa

buy naltrexone online cheap dogancoruh.com where can i buy naltrexone

buy sertraline 100mg

buy sertraline 50mg read here buy sertraline canada

buy zoloft

buy sertaline usa

Dakgoot verstopt


Bij zware regenbuien komt u er vaak pas achter dat u een verstopt riool heeft, er moet ineens teveel water door een riool wat al half of helemaal verstopt zit, in het ergste geval komt het water binnen omhoog omdat het nergens anders naar toe kan. Als bij hevige regenbuien het water binnen via de toiletpot of een putje omhoog komt kunt u het beste buiten een regenafvoer losmaken of afzagen, water zal altijd de weg van de minste weerstand kiezen en op het laagste punt uit het riool komen. Zorg er dus voor dat dit laagste punt buiten ligt, de regenafvoer dus.

Bladeren op het dak of in de tuin kan via een regenafvoer of putje in het riool terecht komen, zorg ervoor dat uw regenafvoeren voorzien zijn van een korf om bladeren tegen te houden, en maak regelmatig dak en dakgoten schoon.

Een verstopping van uw regenpijp kunt u gemakkelijk voorkomen door een bladvanger in de afvoeren van de goot te plaatsen. Is de dakgoot verstopt, dan kunt u de dakgoot uitvegen of uitspuiten. Ook kunt u de regenpijp "doorprikken".

Met de Rioolwacht Servicepas kunt u op verzoek 1 maal per jaar gratis uw dakgoten laten reinigen mits deze bereikbaar zijn met een ladder tot een maximale hoogte van 6 meter.

© 2020 Rioolwacht B.V. | Powered By XSL sites links
afvoer ontstoppen afvoer verstopt douche ontstopping doucheputje verstopt gootsteen ontstoppen loodgieter friesland loodgieter groningen loodgieter leeuwarden ontstoppen riolen riolering ontstoppen riolering ontstopping riool camera inspectie riool ontstoppen riool problemen riool reinigen rioollucht rioolproblemen rioolstank verstopping toilet verstopte afvoer verstopte regenpijp wc verstopping wc verstopt wc-stank